Португалският полузащитник Тони Силва започна пробен период в ЦСКА. 20-годишният халф вече направи първа тренировка с "червените". Силва има мачове за младежките формации на Португалия до 17 и 18 години.

Като юноша Силва е минал през Реал Масама, Бенфика, Челси и Ливърпул, но няма мачове за представителните им отбори. За последно се подвизава като преотстъпен на четвъртодивизионния английски отбор Дагенам-Редбридж, където изиграва четири мача.

Визитка:

Име: Тони Брито Силва Са
Роден на 15 септември 1993 година
Позиция: Халф

2011-2012 Ливърпул
2012 Нортхемптън Таун
2012 Барнзли
2013 Дагенам-Редбридж

В същото време се разбра, че привърженик на ЦСКА е заплашил да започне гладна стачка на стадион „Българска армия“. Това заяви пресаташето на „червените“ Иван Ченчев по време на награждаването на Емил Гъргоров за футболист на месец октомври.

Ченчев заяви, че един известен запалянко на „червените“ е дошъл тази сутрин на стадион „Българска армия“ и е заплашил да започне гладна стачка.

„Опитваме се да го разубедим. Това е причината да не назовавам неговото има, както и причините, поради които иска да стигне до този начин на протест. Ако не успеем да го откажем тогава ще разберете какви са му мотивите“.