Мартин Петров ще води във втори пореден мач атаката на ЦСКА. Планира се опитният футболист да излезе като титуляр и срещу Нефтохимик. Мачът е на 25 ноември от 14:30 часа и ще се играе на стадион „Хаджи Димитър“ в Сливен. Ако е здрав Петров ще бъде неизменен титуляр в следващите мачове на ЦСКА до края на годината.

В същото време се разбра, че мениджъри от чужбина ще изгледат на живо три мача на ЦСКА до края на годината. Целта на визитите им е да наблюдават за пореден път изявите на двама футболисти на червените.

Това са полузащитникът Ивайло Чочев и вратарят Черни. Те вече са били гледани в няколко срещи от скаути на различни клубове. Предстои да бъдат наблюдавани при визитите на Ботев Пловдив и Литекс в „А” група, както и в мача реванш срещу Левски от турнира за купата на България, който ще се играе на 19-ти декември.

Освен тях двамата, още един играч на ЦСКА генерира интерес на чужди клубове. Това е Марсиньо. Бразилецът обаче тотално разочарова с изявите си през последния месец и червените трудно могат да направят добър негов трансфер.

ЦСКА едва ли може да получи повече от 200 000 евро за правата на Черни. Най-много толкова могат да се вземат и за Марсиньо. При Чочев ситуацията е друга, тъй като той е на 20 години и има сериозен потенциал за развитие. Полузащитникът е единственият футболист на „Армията” от който клубът може да изкара по-сериозни пари.