От управата на Лудогорец отрекоха въртящите се в пространството слухове, че ще пращат футболисти под наем в ЦСКА.

"Няма да пращаме никого в ЦСКА, това дори не е обсъждано в клуба. Споменават се имена на футболисти като Иван Стоянов, Димо Бакалов, Себастиан Ернандес и др., които все пак дойдоха в Разград срещу сериозни трансферни суми", коментираха от лагера на шампионите.

В същото време се разбра, че Лудогорец ще излезе с най-добрите си играчи срещу Локомотив Пловдив през уикенда и няма да пести никакви сили, предвид престоящата след това среща с ПСВ Айндховен за Лига Европа.

"Пределна мобилизация", това изисква треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев от своите футболисти. Треньорът на шампионите иска от своите футболисти да не се отпускат и да не мислят за мача с ПСВ Айндховен.

Стойчо Стоев трябва да се справя с доста контузии, които допълнително скъсяват избора и резервната му скамейка. В последния мач с Берое от 1/8-финалите за Купата на България спецът беше взел юношата Кристиян Китов, както и невъзстановения Теро Мантула.

Въпреки че проблемите не намаляват драстично, Стоев няма да пести нито един от футболистите си срещу Локо Пд. До този момент треньорът винаги е излизал с всичко най-добро и няма да изневери на себе си.

От отбора изчакват завръщането на тарана Роман Безяк, който имаше мач с националния отбор на Словения. В тима искат да се уверят, че нападателят е в добра кондиция и ще бъде готов за игра. 100% капитанът Светослав Дяков ще бъде на линия за мача. Същото се отнася за Мишо Александров, а Козмин Моци се връща след наказание.