Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе видимо доволен от победното 5:0 над Локомотив София на "Армията" и похвали сериозно играчите си. Стойчо обаче не спести критика на резервните футболисти, които влязоха в срещата.

"Нещата ни се получиха в днешния мач, това, което искахме – да пресираме, да търсим бърз гол, получи се. Имаме и резерви. Имаме и големи претенции към резервите, искам да показват друго лице."

"Искам, когато се влиза, да не се получава такава разлика, каквато се получи днес. Смените се правят за подобряване на игровото поведение, а в случая се получи обратното. И аз мисля, че днес ЦСКА изигра най-добрия си мач, извън вечното дерби", заяви Стойчо.

Младенов коментира и незавидното финансово положение, в което е изпаднал ЦСКА.

„Няма нещо, което да ни притеснява в този момент. Ако заплатите са закъснели с пет-шест дни, това не е такъв проблем, не е нужно да се вдига аларма. Няма да е лесно, нещата са оптимистични, при нас се стабилизират нещата".

"Ако някой мисли, че клубът е спасен, се лъже, тепърва ни предстои много работа. Всички, които искат да ни подкрепят, са добре дошли, ние имаме нужда от подкрепа“, добави треньорът.

"Не мога да не изкажа възмущението си от почти всички начини да се атакува ЦСКА. Когато заплатата закъснее с няколко дни, се пише и говори, все едно светът потъва. В това отношение до този момент всичко е изчистено с футболистите", завърши Стойчо.