Ръководството на ЦСКА вече усилено работи по зимната селекция на отбора и е набелязало няколко играчи за бъдещи попълнения. Става въпрос обаче за футболисти от "В" група, които няма да струват почти нищо на армейците, но са и без опит в професионалния футбол.

Червените вече са се спрели на играчи от Сливнишки герой и Локомотив Мездра. Това са Михаил Петров от Сливнишки герой и Иван Мишев от Локо. Двамата да бъдат тествани по време на зимната пауза на първенството и евентуално да подпишат договори в началото на пролетния полусезон.

Както е известно, все по-близо до "Армията" пък са бившите играчи на Любимец Самиря Аясс и Илия Мунин, които са силно желани от Стойчо Младенов. Аясс и Мунин вече разтрогнаха взаимоотношенията си с новаците и в момента са без отбори.

В същото време се разбра, че Лупи Томов има намерение да покрие част от големите дългове на ЦСКА, продавайки играчи в азиатски клубове. Лупи е предложил в Китай и Хонконг Марсиньо, Томаш Черни, Райс Мболи, Мамади Сидибе, Браян Хауърд, Омар Косоко и Христиан Кировски.