Треньорското ръководство на Левски се размина с привличането на Гордан Буноза от Висла Краков. Босненският защитник бе цел №1 в зимната селекция на "сините", но в крайна сметка се разбра, че няма да акостира на "Герена".

Договорните взаимоотношения между Буноза и Висла изтичат през лятото на 2014 година и от Левски искаха още тази зима да го отмъкнат от Полша на минимална цена, но удариха на камък.

От Висла сложиха трансферна сума на Гордан от 400 000 евро и охладиха мераците на Тодор Батков и Христо Йовов. Към играча има интерес още от Локорен, Гент и Генк, както и клубове от Украйна и Турция.

В същото време бившият играч и треньор на Левски Михаил Вълчев заяви, че "сините" могат да си позволят да продадат Гари Родригес на Лудогорец.

"На отбора му трябва освежаване и това е видно. Отделно от това Левски трудно ще достигне до титлата в този си вид. От друга страна, постоянно чуваме, че в касата на клуба няма пари. Тя може да се напълни само с продажби".

"Ако Левски успее да вземе 700 хиляди евро за Гари Родригес, то тогава да го продава. Така клубът ще си върне всички разходи, направени по него, ще излезе дори на печалба. И ще има средства да вземе нови играчи".

"Още повече че Гари не е незаменим. Да, води се за звезда, но не е чак толкова решаващ играч. Сините го взеха за по-малко от половината от тази сума. Значи има и други такива  футболисти, стига да има кой да ги намери", заяви пред "Тема Спорт" Вълчев.