Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че приоритет в селекцията остава привличането на ляв защитник и централен нападател.

Както е известно, до момента червените са уредили пет нови попълнения, но Стойчо иска още.

"Съобразяваме се с бюджета и привличаме футболисти, които да ни помогнат през пролетния полусезон. Липсват ни ляв защитник и централен нападател и правим всичко възможно да привлечем играчи на тези постове", каза Младенов в интервю за клубния сайт.

Младенов изрази задоволство от старанието на играчите в тренировките, но призна, че терените в Ксанти не са на ниво. "Това, което сме запланували, го изпълняваме на 100 процента. Най-важното е, че футболистите се влагат максимално в тренировките".

"Терените не са от най-добрите, надявам се в Турция на втория лагер условията да бъдат по-добри. Нарушена е подготовката на двама състезатели - Емил Гъргоров и Жереми".

"Гъргоров тренира на облекчен решим, а Жереми тренира за физическа издържливост сутрин, а следобедните тренировки с топка ги пропуска. Той получи контузия в коляното, ще му се направи снимка, дано да не е нещо сериозно", каза още Стойчо Младенов.

Треньорът каза, че ще даде шанс на юношите на клуба и се надявам поне двама-трима от тях да се утвърдят в първия отбор до година. "Имаме цял отбор от 11 футболисти в юношеска възраст, които се подготвят с нас".

"От тези играчи, ако до година двама-трима се утвърдят в първия състав, трябва да викаме ура. Даром на никой нищо не се дава, трябва да си извоюваш мястото. Няма значение дали си на 17 или 37 години. Важно е да се раздаваш и тогава ще получиш шанс за изява", каза Стойчо Младенов.