Играчите на Левски се прибраха от Кипър, където изкараха двуседмична подготовка. В Агия Напа "сините" изиграха пет контроли. В тях момчетата на Тони Здравков-Сухия записаха три загуби и две равенства.

Сухия обаче обяви, че е доволен от подготовката в Кипър и не се притеснява от загубите в контролите. След седмица Левски подновява мачовете си в "А" група със среща със Славия.

Именно "белите" лишиха Левски от шампионската титла през май 2013 година, когато извъртяха 1:1 със "сините" на "Герена".

"Доволен съм от футболистите и от старанието им в тренировъчния процес. Нямаше нито един играч, който да не се вложи максимално. Определено не съм доволен от резултатите в контролите".

"Не толкова от това, че липсваха победите, а че се лъкатушихме от добра към лоша игра. Ако искахме да имаме само победи, щяхме да играем с по-слаби противници. За нас беше важно да играем срещу силни отбори", заяви Сухия на летище "София".

"В шампионатните мачове и в тези за купата ще си проличи какво сме направили в подготовката. Имаме яснота за стартовия ни състав в първите мачове. Има обаче още една седмица и тепърва ще правим анализи на двубоите", добави Здравков.