Контролата между Ботев Враца и ЦСКА ще се играе в четвъртък от 15.00 часа. Мачът ще се проведе на стадион "Христо Ботев" във Враца и ще бъде последна проверка за двата отбора преди подновяването на първенството.

В същото време легендарният защитник и капитан на "армейците" Георги Димитров-Джеки за пореден път разкритикува сегашното ръководство на армейците.

"Събрали са се големи мислители в ЦСКА, начело с водача Александър Томов. Слушах го, как щяла да прави Б-отбор с млади момчета. Че ние вече имаме футболисти и за В-отбор".

"Предизвикателство е да коментираш ЦСКА, защото и ръководството не знае какво прави. Стойчо пък говори как щял да разчита на тези футболисти в следващите пет години. Че те са на по 30-35 години, на кого ще разчита".

"Имам чувството, че новите шефове са на "Армията" само, за да ги показват по телевизията. Томов като види камера и скача сам да дава интервюта".

"Имам чувството, че с Младенов са в два лагера и само си прехвърлят топката, пък ще видим накрая кой ще опере пешкира, ако не вземем лиценз", заяви Джеки.