25-годишният Лъчезар Балтанов се завърна това лято в родния Левски. Полузащитникът игра две години в бургаския Черноморец.

Кариерата му тръгна прогресивно нагоре, след като натрупа солиден опит и дори стигна до капитанската лента с екипа на "акулите".

Лъчо даде специално интервю за официалния сайт на Левски, където говори за кариерата си, за завръщането си на Герена и за мечтите си.

Ето какво каза Балтанов:

"Усещам се много добре, винаги е много хубаво да се върнеш там, откъдето си започнал своята кариера. Надявам се вторият ми престой в Левски да бъде по-успешен от първия и да имам повече успехи отпреди".

"Тренираме с настроение. Заниманията са много интересни при новия треньор. Повечето са с топка, което за нас е много добре. Дано няма контузии и всички да са здрави".

"Разбира се няма как да забравя спечелените шампионските титли с Левски, но участието ми в Шампионската лига остава най-много в съзнанието. Трябва да работим и да върнем успехите на Левски".

"Ще се постараем и ще направим всичко възможно това да се случи още този сезон. Не мога да кажа, че съм кой знае колко опитен, защото съм на 25 години, но наистина в отбора на Левски има доста млади момчета и ще се опитам това, което съм научил, да им го предам на тях".

"Мисля, че добре се разбираме и сплотяваме колектива. Настроението е приповдигнато. Надявам се така да продължаваме и да го пренесем и на терена".