Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев видя доста позитиви от играта на отбора срещу Черно море, макар в трети пореден мач разградчани да не успяват да стигнат до победата. 

Отборът врътна 0:0 във Варна, но наистина показа качествен футбол и изпусна доста положения.

„Като цяло съм доволен от отбора, защото се стремяхме да играем футбол. Това е нещо, което винаги сме правили”, заяви наставникът на Лудогорец. 

„Липсваше ни и малко късмет. За първи път създаваме толкова положения и то във Варна, където по принцип много трудно се играе. Надявам се да вкарваме головете тогава, когато ни трябват - в следващия мач”, допълни специалистът, визирайки домакинството срещу Партизан в сряда от третия квалификационен кръг на Шампионска лига.

„Не бих казал, че има криза в нашия отбор. Нормално е да се създава медийно напрежение, защото обществеността е настреоена така, че едва ли не трябва да превъзхождаме и да побежаваме съперника във всеки мач. Това обаче не винаги е толкова лесно. Мисля, че днес се раздадохме и като цяло съм доволен."

"Треньорската професия е такава, че той винаги е поставен под напрежение. Когато си начело на шампиона, ветровете са още по-бурни и си наясно, че когато нещата не вървят, те сменят. Аз съм отдаван във футбола и съм наясно с всичко това.”