Идеологът на ЦСКА Александър Томов обяви, че е оптимист за бъдещето на клуба. Лупи заяви, че много скоро на "Армията" ще има финансова стабилност и червените ще играят в Шампионската лига.

"Трябва да се върнем в евротурнирите. Даже смятам, че мястото ни е в Шампионската лига. Убеден съм, че ще тръгнем по пътя на Лудогорец", заяви Томов в Студио "Дерби".

"Миналата година нямахме нищо освен дългове, а сега вече имаме селекция за 3-4 години напред. Дори имаме ясна стратегия за всичко, изготвена месец по месец. Освен това разполагаме с боеспособно ръководство", добави Томов.

Той не пропусна да обвини "Титан", че са сключвали съмнителни и скандални договори по време на ръководството си.

"Предишното ръководство е сключвало скандални сделки, но те са сделки и ни струват много. Приходите са отивали във вече закрита фирма, типични мутренските подходи. А мутренските години във футбола вече отминаха".

"Бюджетът за спорта е смешен - трябва да бъде качен поне с 80%. Не може в България да не се отделят средства за детско-юношески футбол. През годините във футбола ни влязоха много мръсни пари".

"Дълги години сме свидетели на положението "куче влачи, диря няма", не се плащаха данъци. Очаквам също така от политиците да се произнесат дали ще ни бъдат върнати базите на Армията и Панчарево. Държавата създава препятствия за развитието на ЦСКА", каза още Томов.