Полузащитникът на ЦСКА Борис Галчев направи любопитен коментар пред официалната телевизия на червените.

Галчев разказа за годините преди да стане професионален футболист, когато е работил в дърводобивен цех.

Сърцатият футболист коментира и престоите си в Динамо Букурещ и Ботев Пловдив, както и за сбъднатата си детска мечда да облече червената фланелка.

„Израснах в Добринище, където има много хубави условия за ски. И като дете започнах да се занимавам със ски и футбол едновременно, но постепенно взех решение да продължа само с топката".

"В един момент около казармата за кратко работих и в дърводобивен цех, за да мога да се издържам. Не виждам нищо срамно в това".

"Просто играех футбол и работех, но бързо се отказах и останах само на терена, защото прецених, че мога да постигна нещо. Тогава бях на 18 години.

"От малък съм идвал на мачове на ЦСКА. Бил съм на срещите с Атлетико Мадрид, тогава бях още юноша, после ходих и с Тулуза. Хората, които ме познават от дете, знаят че винаги съм си бил от ЦСКА".

"Преминаването ми на „Армията” и първата ми тренировка с червения екип бе като някакъв сън”, заяви Борис Галчев пред камерата на клубната телевизия на ЦСКА.

„Изкарах шест месеца в Динамо Букурещ, но така и не можах да се наложа в отбора. Бързо стана ясно, че ще се разделяме. Играх само в последните три мача при новия треньор Доринел Мунтяну".

"След това лично Мъри Стоилов ми се обади и ме покани в Ботев. Видяхме се с него в София и се разбрахме само за 5 минути. Първите ми месеци в Ботев бяха много силни и в моето сърце винаги ще има малко място и за този клуб”, каза Галчев.

„Любо Пенев ме взе в ЦСКА преди близо 5 години, но след това „Титан” го освободиха и аз така и не можах да играя под негово ръководство с червената фланелка".

"В началото тренирах два месеца в ЦСКА, без да имам договор. Бях като на пробен период. Подписах чак през март".

"Първият ми мач като титуляр бе през 2010 година във втория пролетен кръг, когато гостувахме на Берое и мисля, че завършихме 0:0. Андоне тъкмо започна да залага на мен и дойде онзи мач в Мездра, след който си тръгна”, завърши Галчев.