Финансовият благодетел на Лудогорец Кирил Домусчиев изказа мнението си за предстоящата среща с Ливърпул. Срещата е тази вечер от 21.45 часа на стадион "Васил Левски".

"Такава ни е съдбата всеки месец да имаме по един два важни мача. Много съм доволен, че изпуснах мача с ЦСКА. Това не е нещо, за което човек трябва да си хаби нервите и парите", заяви Домусчиев пред "Дарик".

"Мисля, че мачът с Ливърпул ще бъде доста оспорван. Ливърпул трябва да се бори за победа, ако иска да запази шансове за класиране. Ние ще се опитаме да покажем най-доброто от себе си".

"Ще бъде надявам се интересен двубой. Да се надяваме по-добрият отбор да бъде Лудогорец. Както и да завърши обаче мачът, важното е, че стигнахме до тук", добави бизнесменът.

Собственикът на Лудогорец за пореден път обяви, че Любо Пенев е под нивото му и не желае да го коментира.

 "Не мога да се засегна от коментарите на човек, който не е на моето ниво. Любо Пенев не помня да ми е бил съученик нито във Френската гимназия, нито в университета".

"Аз бях на стадиона, когато трибуните бяха празни. В неделя в 22 часа си оставих семейството. Не ми хареса играта и си казах мнението. Всеки има право на мнение. От това, което виждам, Любо атакува всеки, който се изказал за него", завърши Домусичев.