Ръководството на Берое определи нови цени на билетите за домакинските мачове в първата шестица. Те влизат в сила още за двубоя с Локомотив София в неделя от 20:00 часа.

Талоните вече ще струват 5, 8 и 30 лева. До сега през сезона те бяха 2 и 5 лева, като само за двубоите с грандовете бяха вдигани на 5 и 8 лева. Входът за деца до 12 остава свободен.

Билетите за мача с червено-черните вече са в предварителна продажба на две места – в Официалния фен магазин на ст. „Берое“ (влиза се през вход 5) и в Офис магазин на НФК на ул. „Захарий Княжески“ 81А (зад Съда).

Редовният билет е 8 лева, за ученици и пенсионери – 5 лева, а 30 лева е цената за VIP зоната. Пропуските с намаление ще се продава само срещу предоставен документ за самоличност.

В деня на мача ще работят седем каси, които ще отворят в 18 часа. Цената на талоните за гостуващата агитка на Локомотив София е 8 лева. В сектора за червено-черните няма да важат билетите с намаление по 5 лева.

Заралии продължават да се готвят двуразово за двубоя със столичните железничари. Четирима са аут по различни причини – Владимир Зафиров и Веселин Пенев са наказани. Димо Бакалов и Крис Гади са контузени.