Любослав Пенев всеки момент трябва да оповести дали ще поеме треньорският пост в ЦСКА. Водят се разговори, които трябва да се финализират всеки момент.

Любо Пенев ще има за задача да вдигне на крака поваления гранд, който няма победа и отбелязан гол през 2015 г. - вече в осем поредни мача.

След като стане ясно финансовото състояние и бъдеще на ЦСКА ще бъде изготвен и контрактът на Пенев за следващия сезон.

Както е известно, Чичовото вече веднъж бе начело на червените, като дори можеше да вдигне и шампионската титла, но в края на сезон 2008/2009 г. бе изпреварен от Левски на Емил Велев-Кокала.

Следващата година Пенев отново бе извел ЦСКА до лидерските позиции, но тогава влезе в конфликт с "Титан" и напусна "Армията".

Любослав Пенев всеки момент трябва да оповести дали ще поеме треньорският пост в ЦСКА. Водят се разговори, които трябва да се финализират всеки момент. Любо Пенев ще има за задача да вдигне на крака поваления гранд, който няма победа и отбелязан гол през 2015 г. - вече в осем поредни мача. След като стане ясно финансовото състояние и бъдеще на ЦСКА ще бъде изготвен и контрактът на Пенев за следващия сезон.Копирано от standartnews.com