Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски беше изключително щастлив от успеха на тима с 2:0 над Ботев. Босът обеща след края на мача, че ще има шумен купон за играчите, на който всички ще се напият от радост.

"Една такава хубава победа как да я коментирам, освен с радост. И да паднем, и да бием, пак ще се напием. Ще има купон тая вечер, след всяка победа съм обещал на момчетата да ходим всички заедно на дискотека", заяви Крушарски.

Той обеща, че ако феновете продължават да пълнят по този начин "Лаута", той ще разшири стадиона. Днес за първи път от много време трибуна "Бесика" беше пусната и беше пълна с фенове.  

"Трибуна "Бесика" ще е винаги пълна, вярвам, че публиката ще се върне. Ако продължим така, стадионът ще продължава да е пълен. Ако това стане, ще мислим за разширение, ще правим още един етаж", сподели Крушарски и коментира мача с Левски от следващия кръг. 

"Преди мача с Левски пак съм в Южна Америка, по бизнес отивам там. При това напълване на публиката на стадиона е най-хубавото. Вижда се, че вече има живец и така трябва да е във всеки мач", сподели още босът и накрая говори за селекцията на отбора. 

"Селекцията е това - нашите млади момчета, това е пътят. Само мога да поздравя Ераносян с това смело решение да пусне това младо момче. Никой не го очакваше", завърши щастливият Крушарски.