Според вестник "Кориере дело спорт" Манчестър Юнайтед се е присъединил към Челси и ПСЖ, които се интересуват от нападателя на Наполи Виктор Осимен. Наполи се готви да се раздели със своя звезден нападател. Очаква се нигерийският национал да се появи за последен път с фланелката на Адзурите през предстоящия уикенд в мач от Серия А срещу Лече на стадион "Марадона".

В договора на Осимен с Наполи е включена клауза за 130 млн. евро, а според "Кориере дело спорт", Манчестър Юнайтед също както Челси и ПСЖ са сред клубовете, които наблюдават отблизо водещия голмайстор на Серия А от предишния сезон. Миналата седмица "Гадзета дело спорт" съобщи, че Осимен мечтае да се присъедини към Челси, но все още никоя друга медия не е потвърдила това.

Според "Кориере дело спорт" нападателят на Лил и Канада Джонатан Дейвид е водещият кандидат на Наполи за заместник на Осимен, следван от Артьом Довбик от Жирона. Ромелу Лукаку също е свързван с преминаване в Наполи, тъй като Челси може да включи белгиеца в сделка за размяна на Осимен.