Треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази разочарованието си след поражението от Локомотив (Пловдив). Старши треньорът на "моряците" бе на мнение, че неговият отбор не е заслужавал да загуби двубоя. 

"Трудно е да коментираш мач, който не си заслужавал да загубиш. Направихме това, което искахме, създадохме доста ситуации. Когато Локомотив отбеляза след наша грешка се прибра почти в своя пенал и там е трудно да създадеш чисти ситуации.

Локомотив се отбраняваше много добре. Тук не се играе лесно. Въпреки това мисля, че показахме, че мястото, на което се намираме в класирането, не е случайно. Накарахме Локомотив да се защитава, което не се забелязва често. В края на мача сменихме схемата с двама чисти нападатели, но при тези ситуации, в които наситихме наказателното поле на противника, нямахме и шанс при центриранията", каза Илиев, след което коментира и съдийството.

"ВАР-ът Иво Андреев е човек, който е мисионер. Той свири дузпа за игра с ръка на Влатко Дробаров, като преди това имаше удар в коляното. Днес не го направи в наша полза. Бях сигурен, че няма да го направи. Там беше дузпа, а тук не при един и същ човек. Няма как да сме равнопоставени в цялата ситуация. Не сме само ние, има и други. Като играем пред собствена публика, имаме предимство. Утре се възстановяваме и мислим за мача с Левски. Трябва да търсим максимума", добави Илиев. 

Снимка: Lap.bg