Треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике е уверен, че отборът му може да победи Барселона в реванша и да се класира за полуфиналите на Шампионската лига.

"Утре ще го направим. ПСЖ никога не е успявал да се класира, след като е загубил първия мач у дома, но ние ще го направим", каза испанският специалист на пресконференцията си в Барселона.

"Първият мач беше много оспорван. Резултатът не отразява това, което заслужавахме. Можеше да изравним. Трябва да покажем най-добрата си версия. Убедени сме, че ще обърнем ситуацията", коментира специалистът.

"Падаме и ставаме, това е спортът на високо ниво. Трябва да сме готови за това. Имахме достатъчно време, за да подготвим плана си за мача. Ще пресираме от първата минута. Когато топката е у нас, ще се опитваме да създаваме колкото се може повече положения", каза още Луис Енрике.

"Имаме същия стил на игра. Искаме да контролираме мача, за да победим. Идваме с огромно желание. Говорихме си един на друг, искаме да сме заедно като отбор и да победим", каза защитникът на парижани и на националния тим на Мароко Ашраф Хакими.