Люис Хамилтън призна, че е имал късмет да спечели в Сингапур, но това не помрачи по никакъв начин радостта му, след като преднината му стана 28 точки. 

„Поздравления за отбора. Точките са невероятни. Вчера имахме проблеми и не бе ясно какво ще стане днес. Разбира се имах късмет в началото със случилото се между двете Ферарита. Определено Господ ме целуна” заяви той. 

„Използвах инцидента. Когато видях, че нещо се случва, минах максимално встрани. След това Себ се завъртя и просто се надявах, че няма да ме удари. Кой обаче би могъл да предвиди, че ще стане така? Наистина нещата се развиха много лошо за Ферари, но и много добре за нас. Даниел даде здрава битка, но всичко завърши прекрасно за отбора” добави той. 

„Много съм доволен, че заваля, защото това са моите условия. Бях фокусиран да стигна до челото и след това знаех какво мога да направя. Не съм се надявал на чудо, но когато дойде дъждът наистина си казах, че мога да спечеля. Щастлив съм, защото всичко мина добре” каза още Люис. 

„Първоначално идеята бе да дойдем тук и да намалим загубите. Бях почти сигурен, че отново ще изоставам в класирането, но ето, че сега имам по-голям аванс. Признавам късмета си и при положение, че това е най-лошата писта за нас, да спечелим, не мога да не бъда по-щастлив”.