Звездата на Арсенал Санти Касорла е въодушевен от партньорството си с останалите играчи на отбора в халфовата линия.

След завръщането в игра на Джак Уилшър, тримата с Касорла и Артета формират страхотно разбирателство в полузащитата на отбора. 

"С всеки изминал ден започваме да се разбираме все по-добре. За мен е много лесно да играя с тях", коментира Касорла пред официалния сайт на Арсенал.

"Микел е повече тактически играч, много важен за всеки отбор. Той се позиционира много добре, покрива отворените пространства, които ние оставяме като отиваме напред".

"Неслучайно той е вицекапитан на отбора. В съблекалнята има голям авторитет. И ми помогна много да се адаптирам в отбора. Знаеше, че съм ново попълнение и имам нужда да свинка. Той имаше много успокоителен ефект за мен. Микел много ми помогна и беше с ключово значение за адаптирането ми".

"А Джак е невероятен футболист. Не го познавах когато дойдох, тъй като беше контузен. Но с всеки изминал ден разбирам защо е ценен толкова високо тук".

"Още докато беше контузен всички говореха много за него и казваха как като се завърне, това ще помогне много на отбора. И точно така стана".

Към това трио постепенно започва да се присъединява и Томаш Росицки, който също доста дълго лекуваше контузия, но вече се възстанови и записа няколко добри мача.

"Според мен Росицки е невероятен играч. Сега започнах да играя с него, защото дълго време беше контузен".

"Той е "испански" тип играч. Той се свързва много добре. И като гледам позициите, на които играем, ще се разбираме много добре, както го правим на тренировки".

"И се надявам да се насладя на много моменти заедно с него на терена".