Певицата Манди Капристо, която е новата приятелка на футболиста на Арсенал Месут Йозил, даде интервю пред вестник "Билд", в  което за първи път говори открито за любовта си към плеймейкъра на "артилеристите".

"С Месут се запознахме миналата година, а от началото на тази година вече сме двойка. С него си оставихме малко време, защото за мен е важно да има чувства. Нуждая се от човек, който да е откровен с мен", започна Капристо пред изданието.

"Аз съм традиционалистка, възпитавана съм по този начин. Гледам на връзките по сериозен начин. Затова с Месут си дадохме известно време, в което да се опознаем добре. Беше важно да разберем дали между нас има химия."

"С удоволствие бих искала да прекарвам времето си с готин човек, а не някой, който през цялото време да ми говори за работата си. И когато намериш точния човек, трябва да пазиш това щастие."

"Преди около половин година с него бяхме сигурни, че нещата вървят в правилната посока. Ние бяхме заедно на почивка в Африка, там изкарахме чудесно. Насладихме си на природата и свободата. И малко преди да отпътуваме за Европа видяхме, че си пасваме."

"И хубавото е, че връзката ни бързо стана много здрава. Няма място за егоизъм. При нас не става дума за дни, а за часове, в които сме заедно. И няма време да мислим за това, че живеем на отделни места. Понякога изобщо нямаме време да се видим."

"Но важното е, че искаме да се виждаме постоянно и че искаме личен живот. За целта трябва да си начертал приоритетите си. Не става дума за това кой е по-известен, а как можем да се виждаме по-често, как можеш да направиш другия щастлив."

"За целта трябва да мога да правя компромиси и да отстъпвам, понякога и да отлагам служебен ангажимент. Защото ако връзката ми с Месут не беше най-големият ми приоритет, спокойно можех да забравя за нея."

"Още в началото на нашата връзка му казах, че Лондон е моят любим град. И когато той ми спомена миналия месец за евентуално заживяване в Лондон, аз му отговорих че блъфира и че го казва само, за да ме дразни."

"И двамата се смяхме доста. Но честно казано не се меся по футболните въпроси. Това е неговата работа. Той не се меси в моята музика. Ако ми беше казал, че отива в Бангладеш, щях да летя дотам, за да бъда с него."

"Дали му готвя? Не, за съжаление не готвя толкова добре. При нас е точно обратното - Месут ми готви. Дали ще се нанеса да живея с него в Лондон? Да, ако татко позволи."

"Но първо Месут трябва да пита баща ми. Аз изпитвам голям респект към моето семейство и в частност моя баща. Ако има млад мъж, който да желае да се нанеса при него, той първо трябва да пита баща ми."

"Ще ми бъде за първи път да напусна дома си. Вече съм казвала, че когато се изнеса от вкъщи за първи път, то тогава ще бъде заради нещо сериозно. Ще видим дали Месут ще повдигне въпроса. Може и вече да е питал баща ми, а аз да не зная нищо."

"Англичаните ме приемат за новата Виктория Бекъм? Приемам го за чудесно, но не трябва да го взимаме на сериозно. Най-малкото заради това, че семейство Бекъм живеят перфектно заедно като семейство и аз уважавам това. Но аз си имам мото - всеки трябва сам да върви собствения си път, за да не бъде изпреварен."

"Смятам, че човек трябва да прави това, което умее най-добре. Не искам да танцувам на много сватби. За мен е ясно, че съм певица. Дълго време се поставях под напрежение и мислех само за кариерата си."

"Сега вече поставих приоритети пред себе си. Направих много, при това с успех.Но това не беше Манди на 100%. И сега си давам повече време. Вече не се оставям да бъда контролирана така, както преди две години", завърши своя коментар Манди Капристо.