Оливие Жиру е прекарал в компанията на моделка в нощта преди победата с 2:0 срещу Кристъл Палас на 2 февруари.

Това стана ясно, след като въпросната дама - Селиа Кей, разкри негова снимка по бельо от хотелската стая. Снимката бе публикувана от вестник Сън вчера.

Преди това нападателят на Арсенал отричаше да се е виждал с моделката. След като бе публикувана снимката той бе принуден да си признае.

"Извинявам се на съпругата си, семейството и приятелите, на мениджъра ми, съотборниците си и феновете на Арсенал', написа той в Туитър.

"Сега трябва да се боря за семейството си и за клуба си и да спечеля прошката им. Нищо друго няма значение".

Жиру е женен, като съпругата му Дженифър го дари със син Пол миналия юни.

Кей се е снимала за мъжки списания като Максим и FHM. Тя е била снимана да влиза в 12.50 часа през нощта в хотел Четири Сезона, където бе Арсенал преди мача с Кристъл Палас. След това тя е напуснала хотела в 3.04 часа.

Така Жиру е бил в компанията и буквално часове преди мача. В него той игра като титуляр и остана до 84-та минута. Той не успя да се разпише, но подаде за един от головете на Алекс Окслейд-Чембърлейн.

Същевременно Арсен Венгер не изглеждаше прекалено развълнуван от прегрешенията на нападателя. На пресконференцията след победата над Ливърпул той бе запитан за почивката, която получи Жиру и отговори през смях:

"Знам накъде искате да ме отведете бавно, но сигурно. Той направи изказване и ние ще се занимаем с въпроса вътрешно".

"Няма много повече какво да се добави, защото искам да уважа правото му на личен живот".

https://pbs.twimg.com/media/BeXH8toCIAAyXfh.jpg:large