Легендарният капитан на Арсенал Тони Адамс разкритикува остро 22-годишния халф на Артилеристите Джак Уилшър. Някогашният защитник, когото феновете на Топчиите наричат "Мистър Арсенал", обвини младока, че прахосва таланта си. Това лято Уилшър бе сниман с цигара в ръка и мнозина на Острова се питат колко сериозно възприема той професионалните си задължения.

"Той трябва да покаже повече желание и професионализъм, защото съществува рискът изобщо да не разкрие таланта си. Кариерата му може да приключи за едно мигване на окото", заяви Адамс пред таблоида "Сън". "Когато ножът опре до кокала, Арсенал залага на Йозил, а не на Уилшър. Това, че клубът изобщо привлече Йозил, би трябвало да е лична обида за него. Гласът му трябва да се чува повече, нужна му е повече амбиция. Той трябва да гори в играта."

Любопитното е, че самият Адамс навремето страдаше от алкохолизъм и дори влезе в затвора след катастрофа в силно нетрезво състояние. Никой не можеше да го упрекне обаче, че не се раздава на терена, а колекцията трофеи, които Топчиите спечелиха по негово време бе доста внушителна.