След поражението с 1:5 от Байерн Мюнхен Арсен Венгер изглеждаше като човек, който знае как времето му в Арсенал е изтекло, заяви бившият защитник на клуба Лий Диксън. И добави, че му е било тъжно да гледа бившия си треньор в това положение.

"Да го гледам в такава ситуация ме натъжава, още повече като го знам какъв роден победител е той", казва бранителят, който сега е на 52 години и се занимава с ресторанта си в Лондон и работи като телевизионен коментатор.

"Като гледам отборът като отбор, не е никак лош. Но явно липсват някои идеи и характер, за да бъде спечелено първенството. Смятам, че Арсен осъзнава, че нивото ни в момента е ниско. И лошото е, че футболистите не дават този отговор, който той иска от тях."

"Това е толкова очевидно. Още повече, че те се борят дълго време и след това изведнъж губят вдъхновението си. Мисля, че Арсен знае, че времето му е изтекло. Никога не съм го виждал да изглежда така преди", добави Лий Диксън, който играе за Артилеристите 14 години от 1988-а до 2002-а година.

След като Арсенал вече е аут от европейските турнири и изостава на 10 точки от лидера в Премиършип Челси, мачът със Сътън в 5-ия кръг на турнира аз Купата на ФА изглежда като много важен за изпълването на сезона със смисъл изобщо.