Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер намекна, че планира да остане във футбола поне още 4 години, макар и да не е сигурно, че ще бъде начело на лондончани. 

След загубата с 1:5 от Байерн французинът отново бе съсипан от критики, но заяви, че ще вземе решение за бъдещето си през март или април. Със сигурност обаче не планира да спира да работи дори и ако се окаже, че трябва да завърши кариерата си далеч от Артилеристите. 

Запитан дали може да последва примера на сър Алекс Фъргюсън, който се отказа след 26 години начело на Манчестър Юнайтед през 2013-а, Венгер каза: „Фъргюсън имаше други интереси, а и бе с 4 години по-възрастен от мен. Той бе на 71, а аз съм на 67. Може да остане повече, може и по-малко. Не зная” заяви Венгер. 

„Всеки и различен, а аз не искам да отнемам нищо от Фъргюсън, който бе абсолютно невероятен мениджър, но в един момент просто се насити, докато аз още не съм. Това не е заплаха за Арсенал. Аз винаги предпочитам да работя тук и съм го доказал. Достатъчно възрастен съм, за да анализирам ситуацията".

"Не искам обаче да говоря повече за бъдещето си. Важен е следващият мач. Ние преживяхме голямо разочарование, загубихме и искаме да спечелим следващия двубой” добави босът на Арсенал, чийто тим играе със Сътън за ФА Къп в понеделник.