Една от водещите букмейкърски къщи на Острова вече обяви залозите кой ще бъде новият клуб на Арсен Венгер, за когото се твърди, че ще напусне Арсенал през лятото.

Французинът е начело на "артилеристите" от септември 1996 година насам, но последният значим трофея за лондончани беше спечелен през 2004 година.

Срамната загуба с 1:5 от Байерн Мюнхен постави специалиста в още по-тежко положение и все повече стават феновете на отбора, които искат главата му.

Възможността Венгер да поеме френския национален отбор е оценена на 5.50, въпреки действащия договор на Дидие Дешан. На второ място с коефициент 6.00 е вероятността Арсен да поеме бившия си отбор Монако.

Третата опция (9.00) определено е най-интересна: Венгер да поеме Барселона! Каталунците почти сигурно ще се разделят с Луис Енрике заради слаби резултати и конфликт в съблекалнята. А към момента няма фаворит за негов наследник на поста.

Роналд Куман и Юрген Клоп са сред споменаваните имена, но мениджърите на Евертън и Ливърпул имат дългосрочни договори и възнамеряват да развият проектите си във Висшата лига.

С коефициенти 11.00 букмейкърите оценяват вероятността Венгер да поеме "някой китайски клуб", английския национален отбор или френския Лион.

Следват Борусия Дортмунд (13.00), Лил или Ница (15.00), "някой американски клуб" (17.00) и Пари Сен Жермен (18.00).