Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне очаквано не разкри дали голмайсторът на отбора Диего Коста ще играе в утрешния реванш срещу Барса от Шампионската лига.

Нападателят лекува лека контузия в бедрото и участието му в сблъсъка е под въпрос, като днес той изобщо не тренира и това намали шансовете му да се появи на терена.

„Ще видим какво е състоянието му и тогава ще вземем решение. Дори и да не играе, на негово място ще се появи Адриан, който съм сигурен, че ще направи силен мач“ заяви аржентинецът.

„За да бъде на терена един играч той трябва да е готов поне на 90%. Ако е само на 50% няма да бъде достатъчно, независимо дали говорим за Миранда, Годин или Коста. Адриан е в добра форма, така че ако получи възможност съм сигурен, че ще вкара“ добави той.

„Ние имаме леко предимство, но Барса няма да промени своя стил на игра. Те ще опитат за водят играта и ще търсят гола. Не трябва да забравяме, че наскоро те вкараха 4 гола на един стадион тук наблизо („Бернабеу“) и са свикнали с напрежението“ каза още Симеоне.

„Както обикновено ние ще се опитаме да използваме своите силни страни в играта и съм сигурен, че ще стане страхотен мач. Радвам се, че на този етап от сезона оставаме конкурентни и постиженията и резултатите показват това“ категоричен бе той.