Полузащитникът на Атлетико Мадрид Коке обяви, че тимът иска да продължи да радва привържениците си, след като се наслаждава на фантастичен сезон. 

Първият полуфинал в турнира на шампионите от 40 години бе осигурен именно след негово ранно попадение и футболистът естествено бе изключително щастлив след двубоя. 

„Това е наистина фантастично постижение. Този отбор просто няма граници и ние продължаваме да караме своите фенове да мечтаят, което е прекрасно. Атмосферата на „Калдерон” бе феноменална и честно казано рядко съм виждал подобна обстановка на нашия стадион” заяви халфът. 

„Заслужено се класирахме. Радвам се, че отбелязах, защото попадение бе от много голямо значение, но като цяло действията ни и в двата мача бяха изключителни. Продължаваме обаче да мислим единствено за двубоя, който предстои, защото той е най-важният” добави той. 

„Нямам претенции кой ще бъде следващият ни съперник, защото е ясно, че ще ни бъде трудно. Ние обаче вече играхме срещу много силен отбор и успяхме да го елиминираме, така че ще се опитаме да използваме своите шансове” каза още Коке.