Испанският шампион Атлетико Мадрид иска да привлече в редиците си в пакет двама играчи от Манчестър Юнайтед, пише в днешния си брой английското издание "Гардиън".

Треньорът на "Дюшекчиите" Диего Симеоне се е спрял на нападателя Хавиер Ернандес и полузащитника Шинджи Кагава, като усилено се говори, че за тях мадридчани са готови да извадят 25 милиона паунда.

След като Луис ван Гаал пое "Червените дяволи" по резултатите в контролите си личи, че отборът е започнал да си връща позагубеното самочувствие.

Холандецът обаче даде да се разбере, че до няколко дни ще се вземат най-ключовите решения относно това кои от настоящите му играчи ще останат в отбора и кои ще напуснат.

Японецът Кагава изигра само 14 мача за Юнайтед през миналия сезон и като цяло кампанията бе разочароваща за него, докато неговият съотборник Ернандес също не игра особено много. 

Около двамата играчи на английския тим се спекулира доста в последно време и няма да е толкова изненадващо отборът да се реши да ги продаде.

Самият Кагава е свързван и със завръщане в Борусия Дортмунд, докато за Чичарито се говореше, че е трансферна цел на Интер, но в крайна сметка той по всяка вероятност ще се размине с италианците, след като те вече си намериха нападател в лицето на Дани Освалдо.