Нападателят на Аякс Боян Къркич обеща, че ще се хвърли здраво срещу Барселона в утрешния мач между двата тима.

Футболистът е собственост на каталунците и бе преотстъпен за сезона на холандския състав и сега ще се завърне на „Камп Ноу“ с екипа на амстердамци и ще се опита да докаже, че има място в испанския състав.

„Когато си на терена няма чувства. През всичките 90 минути трябва да защитаваш фланелката, която носиш и да даваш най-доброто от себе си. Преди и след мача може да има сантименталност, но на терена трябва да покажеш на какво си способен“ заяви той.

„Ще се изправим срещу най-добрия отбор в света и това трябва да ни послужи за мотивация. Все още имам добри приятели в Барселона, където прекарах 4 фантастични години и това е тимът, който ми даде шанс да дебютирам и да бъда професионален футболист“ добави Къркич, който още чака първия си гол за Аякс.

„Мисля, че играх добре в мачовете досега, но още нямам късмет да отбележа. Има какво да подобрявам в играта си, тъй като все още свиквам с новите си съотборници и трябва да мине още време, за да се сработим“ изтъкна нападателят, който през последните два сезона игра за Рома и Милан, но не много успешно.