Треньорът на Барселона Херардо Мартино заяви, че Лео Меси вече е готов да играе 90 минути, след  като снощи аржентинецът записа цял мач срещу Хетафе.

Очакванията бяха, че той отново може да започне на пейката, но се оказа, че остава на терена през цялото време като вкара и двата гола за успеха на състава.

„Искахме да му дадем 90 минути, след като в предишните срещи влизаше от пейката. Два месеца извън игра не са малко, но той се чувстваше добре както на тренировките, така и в предишните двубои, така че всичко изглежда наред и това ни радва. Лео изигра много добър мач“ заяви Мартино, който като цяло бе доволен от отбора си.

„Радвам се, че подходихме сериозно към мача, въпреки солидния аванс, който имахме. Искахме да спечелим и само през първото полувреме допуснахме някои неточности пред вратата си. Малко преди паузата Лео вкара първия гол и това ни успокои окончателно“ добави той.  

„Доволен съм от Пуйол, който откакто получи разрешение да се върне в игра през октомври, винаги се представя добре, когато играе. Той се чувства добре и със сигурност ще ни бъде полезен до края на сезона, което може само да ни радва“ каза още Мартино.