Треньорът на Балрселона Луис Енрике заяви след гръмката победа с 5:0 над Спортинг Хихон днес, че резултатът не отговаря на показаното от двата отбора.

"Получи се резултат, който е малко измамен. Изглеждаше лесно, но изобщо не беше така. Изобщо! Мачът не беше свършил до червения картон на Лора. Винаги е трудно да спечелиш далеч от дома, особено срещу Спортинг, който играе с голям интензитет", коментира Енрике.

"Ние създадохме доста положения и вкарахме два гола през първото полувреме, но в началото на второто полувреме изпитвахме трудности с организирането на играта си. За щастие взехме превес след червения им картон и успяхме да увеличим преднината си, постигайки добра победа."

"Загубените точки у дома в сряда? Когато не използваш шансовете си се случва точно това. За щастие няма друг Атлетико в Лигата. Сержи Роберто е най-добрият десен бек за Барселона. Наистина, не виждам някой, който може да ни свърши по-добра работа на тази позиция, особено за отбор като Барса, който задържа топката много. А аз съм човек, който гледа много футбол", добави Лучо.