Треньорът на Барселона Луис Енрике е на мнение, че неговият тим е изиграл перфектен мач срещу Депортиво Ла Коруня. Шампионите спечелиха с 4:0 и се доближиха до върха.

"Бяхме наясно какво да очакваме. Моите футболисти си свършиха работата. Ние създадохме голови положения, за разлика от противника. Искахме това и го постигнахме. Изиграхме завършен мач и това е перфектния начин, по който да чакаме срещата с Манчестър Сити", започна специалистът.

"Един от ключовите моменти през този сезон за нас е, че имаме играчи, които влизайки от пейката, се представят на много високо ниво. Много съм доволен от усилията на всички."

"Този път искахме да избегнем грешките, които допускахме в предишните сезони срещу Депортиво  успяхме. Сложихме доста рано точка на спора с четвъртия си гол."

"Лионел Меси се завърна в редиците ни и както всички видяха, той се нуждаеше от кратко време, за да покаже отново най-високото си ниво. "

"Нямам никакви съмнения за Пако Алкасер. Той пропусна няколко чисти положения, но и нямаше късмет. Помня и други играчи, които изпитваха трудности преди да вкарат първия си гол, като Луис Суарес например. А вижте какви са показателите му сега."

"Чудесно е, че играчи като Рафиня Алкантара могат да играят на няколко различни позиции. Тази вариативност е чудесна както за тях, така и за целия отбор", добави Лучо.