Испанският шампион Барселона продължава с колебливото си представяне през 2017 г.

От два мача каталунците още нямат победа, след като миналата седмица паднаха с 1:2 при гостуването си на Атлетик Билбао в първи сблъсък от осминафиналите за Купата на Краля. Баските завършиха мача с девет души на терена, но въпреки това всички специалисти са единодушни, че Лео Меси и компания бяха сериозно съсечени на стадион "Сан Мамес", защото не им дадоха две чисти дузпи.

Виляреал пък снощи измъкна 1:1 от Барса на "Ел Мадригал", но срещата отново беше изпълнена със спорни моменти. Защитникът на "жълтата подводница" Бруно Сориано на два пъти игра хандбал в наказателното поле, но главният съдия Игнасио Иглесияс остана безмълвен.

От "Камп Ноу" веднага съзряха конспирация, според която Реал Мадрид е бутан към спечелването на първата си титла от 2012 г., която е и единствената на Кристиано Роналдо в Испания. Вижте най-спортните моменти от мача на "Ел Мадригал" в прикаченото видео (0.37 секунда и 3.22) и отговорете на въпроса ни: "Ощетяват ли Барса за сметка на Реал?". За отговор "Да" гласувайте със стрелка нагоре, а за отговор "Не" със стрелка надолу.