Бившият футболист на Арсенал и Барселона Джовани ван Бронкхорст, който води холандския Фейенорд Ротердам, разкри своя Дрийм тим.

Напълно разбираемо "лалето" залага на футболисти, с които е играл в редиците на каталунския колос, "артилеристите" и националния отбор. Интересното е, че той е включил и самия себе си в импровизирания състав.

"Меси беше младо момче, което тъкмо навлизаше в първия отбор по мое време. И още тогава си казах, че не съм виждал нещо подобно. Беше специално да видиш толкова много талант на такава крехка възраст. Той е един от най-великите и в моя отбор ще играе отдясно. Лео е един от най-великите в историята", започна специалистът пред "Скай спортс".

"Беше невероятно, че имах щастието да играя и с Роналдиньо. Динамиката, която имахме с него по лявото крило, беше една от най-силните, които съм усещал някога. Той също е част от отбора ми."

"Денис Бергкамп е легенда не само на холандския футбол, но една от най-големите звезди, играли във Висшата лига. Той ми помогна много, когато преминах в Арсенал. Денис много приличаше на Меси и Роналдиньо, защото никога не знаеш какво ще направи с топката", добави ван Бронкхорст.

Ето и неговият Дрийм тим:

Вратар: Едвин ван дер Сар 
Защитници: Роналд Куман, Карлес Пуйол, Яп Стаам, ван Бронкхорст
Полузащитници: Патрик Виера, Шави, Андрес Иниеста, Роналдиньо
Нападатели: Лионел Меси, Денис Бергкамп