Защитникът на Барселона Самюел Юмтити потвърди, че каталунците се интересуват от звездата на Борусия Дортмунд Осман Дембеле, който е негов съотборник в националния отбор на Франция.

"Зная, че Барселона се интересува от него, но всички страни трябва да постигнат съгласие. С него се разбираме наистина много добре. Той би се справил добре в Барса, защото има много качества. Добре дошъл е, но за да говорим за това, нещата трябва да станат официални. Ако дойде при нас, може да спи в къщата ми", коментира Юмтити.

Бранителят коментира и историческия реванш с ПСЖ в Шампионската лига през март, когато Барса стана първият отбор в историята на КЕШ/Шампионска лига, продължил напред след загуба с четири чисти гола в първия мач.

"Голът на Кавани беше тежък момент за нас, но ние си спомнихме думите на Луис Енрике. Той ни каза, че дори да остават пет минути до края, ние можем да вкараме три гола. Наистина го каза! Не беше лесно, но ние вярвахме в обрата."

"Но това не е сезонът, който всички в нашия лагер искаха. Ние не успяхме в Ла Лига и в Шампионската лига. Целта ни беше да спечелим всички трофеи. Провалихме се в първенството и в ШЛ. Ще работим здраво, за да се представим по-добре през следващия сезон", добави Юмтити.