Звездата на Барселона Лионел Меси върна жеста на Кристиано Роналдо след комплиментите на португалеца по негов адрес и от своя страни похвали сериозно най-големия си конкурент.

"Ние се опитваме да постигнем най-доброто за нашите отбори всяка година и не ме интересува какво се говори. Той е феноменален играч с много качества. Цял свят знае това и затова той е един от най-добрите на планетата", коментира Меси пред Tencent.

"Целта ни е всеки сезон да бъде по-добър от предходния. Искаме да постигнем повече, да спечелим повече титли, да сме на финала в Шампионската лига, да спечелим Ла Лига."

"Това не се случва всяка година, макар да се опитваме. През миналия сезон завършихме само с купата на Испания. Надявам се, че следващият сезон ще бъде по-добър във всички аспекти."

"В момента мисля само за настоящето. В момента съм в Барселона. Във футбола човек никога не знае какво ще му предложи бъдещето. Затова гледам спокойно на нещата."

"Винаги съм искал да остана в Барса, винаги съм мечтал за това. Винаги съм казвал, че бих искал да завърша кариерата си в Барса. Ще видим какво ще се случи занапред."