Великият Майкъл Джордън обяви, че ако е имал възможността да се изправи срещу ЛеБрон Джеймс в най-добрите си години, е щял да го победи.

Въздушния направи интересния коментар в промоционално видео на нова електронна игра, в което коментира, че евентуалния си сблъсък с някои от настоящите звезди, през 90-те, когато изведе Чикаго д 6 титли в НБА.

Джордън смята, че би могъл да победи Дуейн Уейд, Кармело Антъни, Джулиъс Ървинг, Елджин Бейлър, Джери Уест и ЛеБрон Джеймс, но има един играч, от когото бе загубил.

„Не мисля, че щях да загубя от някой друг освен от Коби Брайънт, тъй като той открадна всичките ми движения“ заяви 50-годишният Майкъл, който продължава да бъде смятан за най-великия играч в историята.

Лидерът на Лейкърс обаче не се притесни от коментара му. „Това е ефектът на доминото. Аз откраднах някои неща от играта му, новите играчи пък крадат от моите“ сподели той.  

Коби, заедно с ЛеБрон са считани за наследниците на Джордън. Разбрал за коментара Джеймс остана спокоен. „Би било наистина интересно да се види подобен сблъсък, но той просто няма как да се случи, така че хората ще има за какво да говорят“.