Суперзвездата на ЛА Лейкърс Коби Брайънт заяви, че се чувства все по-добре, след като продължава да се възстановява от операция на ахилеса, а преди дни претърпя и процедура на коляното.

„Чувствам се все по-добре и смятам, че възстановяването ми върви по-бързо от очакваното. Сега трябва да си върна обичайните движения, а последната фаза ще бъде рехабилитация на експлозивността на мускулите, но и това ще стане“ заяви той.

Гардът бе на пейката тази нощ и бе аплодиран от феновете на Езерняците, които видаха победа над Денвър с 90:88 в предсезонен двубой.

Стив Блейк завърши с 16, а Пау Гасол добави 14 точки за триумфа, който обаче едва не бе изпуснат. Домакините водеха с 14 точки малко след началото на последния период, но Нъгетс се активизираха.

Те успяха да поведат с 86:85 50 секунди преди края след забивка на Джей Джей Хиксън, но Блейк отговори веднага с два фаула. Рандолф върна аванса, но Сакре също не сгреши от линията.

Последва грешка на Денвър, но Блейк вкара само един наказателен удар 6 секунди преди края. В оставащото време Хамилтън и Рандолф пропуснаха да изравнят за Денвър.

Други резултати от контроли: Кливланд – Милуоки 99:87, Шарлът – Атланта 85:87, Юта – Голдън Стейт 101:78, Детройт – Макаби Хайфа 91:69.