Суперзвездата на НБА ЛеБрон Джеймс е недоволен от това, което неговият Кливланд Кавалиърс направи през лятото и действията на ръководството начело със собственика Дан Гилбърт, съобщава „ЮЕсЕй Тудей“. 

Според крилото отборът определено не е намалил изоставането си до Голдън Стейт Уориърс с играчите, които взе в лицето на ветераните Хосе Калдерон и Джеф Грийн, младока Джеди Осман и това, че преподписа с Кайл Корвър. 

Кавс не успяха да уредят привличането на Джими Бътлър или Пол Джордж, а и напускането на генералния мениджър Дейвид Грифин и все още липсата на негов заместник също е нещо, което е ядосало Джеймс. 

Твърди се, че ЛеБрон е очаквал доста повече агресия в стремежа на Кливланд да си върне титлата и е доста разочарован от случилото се след края на сезона. 

При това положение слуховете му евентуалното му преминаване в ЛА Лейкърс догодина определено изглеждат все по-сериозни особено, ако Кавалиърс се провалят през новата кампания, където първо ще трябва да се справят с подобрилия се Бостън преди да мислят за евентуална нова битка с Уориърс.