Бившият италиански национал и настоящ помощник-треньор на Ирландия Марко Тардели е на мнение, че Ювентус не отстъпва по нищо на европейския първенец Байерн Мюнхен и на испанския Реал Мадрид.

Според специалиста единственият отбор, който разполага с по-голямо качество е испанският първенец Барселона, въпреки че каталунците бяха разсипани общо със 7:0 от Байерн в полуфиналите на Шампионската лига миналия сезон.

През миналия сезон "старата госпожа" също бе елиминирана от Байерн в най-престижния европейски клубен турнир, губейки и двата мача с по 0:2. През този сезон торинци са в една група с Реал Мадрид.

"Не смятам, че Ювентус е по-слаб от Реал Мадрид. Според мен само Барселона има по-качествен състав", каза Тардели пред вестник "Тутоспорт".

"И въпреки това не считам, че каталунците имат твърде голямо предимство. Байерн Мюнхен? Не мисля, че баварците са по-силни от Юве."

"Ювентус направи добри летни покупки. Тевес е играч от най-високо ниво. Вече виждам как Мирко Вучинич подобрява играта си около него. Привличането на Огбона също е добра сделка. Той е футболист, когото винаги съм харесвал", добави Тардели.