Треньорът на Байерн Мюнхен Пеп Гуардиола заяви, че е горд от представянето на свой тим, който снощи удари ЦСКА в Москва с 3:1  и постигна историческа десета поредна победа в Шампионската лига.

"Много съм горд, защото десет поредни победи в Шампионската лига е много специално. Ние ги постигнахме доминирайки над съперниците си", сподели Гуардиола.

"Снощи мачът за нас не беше лесен, но отборът ми показа страхотна реакция на игрището. Този двубой показа силния характер на тима ни. В Байерн нямаш право на извинения и винаги трябва да играеш добре."

"Получи се добър мач и ние спечелихме въпреки тежките атмосферни условия. Задържахме топката наистина много добре и аз съм щастлив, резултатът е чудесен."

"В европейския футбол е нормално да има смяна на инициативата между съперниците. ЦСКА Москва е много добър отбор и те създадоха много добри положения през второто полувреме."

"Изключително доволен съм от представянето на Марио Гьотце. Той намери позицията си в нашия отбор и аз съм щастлив за него", добави Пеп Гуардиола.