Треньорът на Айнтрахт Брауншвайг Торстен Либеркнехт не спести критиката съм към рефера Йохен Дреес, който не беше в най-добра кондиция по време на снощния сблъсък между двата тима за купата на Германия.

Още по темата

 

Съдията допусна откровена грешка в края на първото полувреме, когато маркира несъществуващ фаул в полза на баварците. Секунди по-късно Давид Алаба застана зад топката и откри резултата.

"Това със сигурност не беше никакъв фаул срещу Робен. Прекият свободен удар при който падна гола беше решителният момент в мача. Беше несправедливо решение. До този момент се държахме добре", каза Либеркнехт, който реагира бурно още преди изпълнението на Алаба и потърси сметка от четвъртия съдия.

"След това трудно можехме да сторим нещо. Дори когато губиш срещу Байерн, пак е разочароващо. В офанзивен план имахме доста покани от Байерн, доста контраатаки. Малко съм разочарован, че не ги изиграхме по-добре."

"Съдията тръгна на компенсация в началото на второто полувреме, когато не отсъди дузпа срещу Робен. Искаме да се представим по-добре от някои елитни отбори срещу Байерн и като цяло се справихме", добави специалистът.