Още по темата

 

Бившият капитан на Байерн Мюнхен Щефан Ефенберг е на мнение, че баварският колос е изостанал от останалите големи "акули" на пазара, тъй като не пръска високи суми за трансфери.

"На Байерн няма да му бъде лесно, дори точно обратното. Виждате как се развиват другите клубове, инвестирайки 222 милиона евро за Неймар", започна Ефе пред T-Online. 

"ПСЖ със сигурност вече е сред най-големите фаворити за спечелване на Шампионската лига. Те са гладни за успехи и имат други опции."

"Ако президентът на Байерн Ули Хьонес каже "не, няма да платим висока сума", но случващото се на пазара продължава по същия начин, тогава разликата между тези клубове ще стане по-голяма."

"Изобщо няма да бъда изненадан, ако Байерн не успее да спечели Шампионската лига в следващите 10 години. Това е резултат от неустойките, които се плащат."

"Имаме ПСЖ, Барселона, Реал Мадрид и английските клубове с техните финансови възможности. Ако Байерн не плаща високи суми, ще изостане още повече от тях. А разликата е голяма и в момента", добави бившият национал.