Легендата на Байерн Мюнхен Лотар Матеус е на мнение, че вече е налице разрив в отношенията между треньора Карло Анчелоти и крилото Франк Рибери.

При снощната загуба с 0:3 от ПСЖ французинът остана през цялото време на резервната скамейка, след като по-рано този месец той реагира бурно и хвърли фланелката си при смяна в мача с Андерлехт.

"Смятам, че междуличностните отношения между Анчелоти и Рибери вече не могат да се поправят. Връзката между тях е скъсана. Отдавна се говори за това, но сега е видимо", сподели Матеус, който коментира и вратаря Свен Улрайх.

"Според мен отделните части в отбора не функционират добре помежду си по начина, по който всички биха искали. Анчелоти не си направи добра услуга с избора на стартовия състав снощи."

"Улрайх можеше да се намеси при първия гол. При втория беше длъжен да спаси. На това високо ниво вратарят трябва да спасява такива топки", добави Лотар, който изрази мнение, че Улрайх има проблем със зрението.

Самият страж обаче реагира гневно, когато беше запознат с критиката на световния шампион: "Защо да имам проблеми със зрението? Това е абсурдно! При първия гол във Волфсбург малко подцених топката и исках да избия с една ръка. Това са глупости".