Най-младите ни надежди в карате киокушина заминаха за руската столица, където ще вземат участие в най-престижното състезание в спорта. Световното първенство в Москва за юноши и девойки ще се проведе между 19 и 22 декември.

Българският национален отбор ще се бори за световните титли, представен от 16 състезатели. Ежегодно младежите ни в най-твърдия стил карате показват отлични умения, печелейки множество медали и отличавайки се със своите професионални умения и спортен дух.

Ето защо и тази година Българската федерация по карате киокушин изпрати своите най-млади представители с големи очаквания и наставления за пореден успех.

Българските участници в Световното първенство по карате киокушин за юноши и младежи – Москва, 2014 г. ще бъдат:

Мария Чепилова, Виктор Василев, Валентин Вълчанов, Кристиян Станков, Валерия Лозанова, Моника Димитрова, Марина Хаджийска, Яна Андреева, Стилиян Петков, Ивайло Маринов, Илиян Стребков, Кристиян Желев, Александър Димитров, Габриела Мирчева, Пола Момчилова и Любомира Николова.

Треньори на българския национален отбор са Живко Андреев и Иван Иванов, а национален представител за киокушин кан в България е сенсей Николай Рачев.