Тервел Пулев разкри, че му предстои още един мач в края на годината, но неговият съперник е неясен. Братът на Кобрата добави, че мачовете, в които участва сега, допринасят за опита и самочувствието му.     

„Още един мач ще имам. Мисля, че ще е добре да завършим подобаващо годината. Целта беше да се направят повече мачове, за да мога да навляза по-бързо в ранглистата и да има по-сериозни мачове. Не е ясно срещу кого ще се изправя, но мястото е Берлин в Германия на 22 декември”, каза Тервел, цитиран от Канал 3.

„Аз се подготвям и не съм спирал. За мен е по-добре, защото съм поел инерция и ми е по-лесно. Ще се нагодим спрямо противника, когато научим неговото име. През следващата година се планират мачове и в България. Не само мястото е важно, но и мачовете. Ще се прицелим в някаква по-междинна версия и дори по-сериозна. Професионалните кариери започват от по-слаби към по-силни противници и се стига до титла, ако може да се спечели. Така съм и аз. Това е моята посока и се надявам да е успешна. Нямам представа. Не е важно да е прекалено прибързано, а е хубаво не само да направя мач за титла, но и да го спечеля. Мачовете, които ги правя в момента, някои казват, че не са ми достатъчно силни противниците, но постепенно си добивам опит и самочувствието от такива мачове. Няма как да играя срещу някой от десетката в началните си мачове“, допълни той.