Вчера спортният директор на Байерн Мюнхен Матиас Замер навърши 46 години. Той призна пред sport1.de, че Борусия Дортмунд е причинил болка на баварците, побеждавайки ги с 4:2 за Суперкупата на Германия през месец юли.

"Заболя ни от загубените две точки срещу Фрайбург в първенството. Също така загубихме от Борусия Дортмунд за Суперкупата на Германия", започна Замер.

"Това поражение ни причини болка. Подарихме точка на Фрайбург, това не е добре. Дортмунд купи силни футболисти и ние взимаме Борусия доста насериозно. Този отбор се представя отлично до този момент."

"Всички тези контузии при нас са дразнещи. Но ние не се страхуваме в никакъв случай. Имаме доста футболисти, на различни постове. И те могат да заменят контузените играчи."

"За мен е голяма чест да работя за Байерн и съм благодарен за възможността. Но отговорността тук е голяма. Надявам се съвместната ни работа да бъде продуктивна и занапред."

"Нямаше как да работя тук, ако семейството ми не беше с мен. Вкъщи съм доста кротък и децата могат да ме въртят на малкия си пръст. Ако не беше съпругата ми, у нас щеше да бъде катастрофа."

"Когато се налага повишавам тон, но това го прави предимно съпругата ми", завърши своя коментар носителят на Златната топка за 1996 година.